Studio 
vanaf maandag 6 juli weer open!!

Het nieuwe rooster staat hieronder. Kijk snel in welke les er een plekje voor je is.

Door alle maatregelen zijn we naar nóg kleinere groepen gegaan, dat betekent nog meer persoonlijke aandacht.

Vanzelfsprekend blijf ik de COVID-19 ontwikkelingen volgen. Mocht er vanuit het RIVM en de overheid nieuwe aanpassingen volgen, dan zal ik die doorvoeren.

Ik ga er van uit dat iedereen die de studio bezoekt zich aan de voorschriften van het RIVM houdt. Dit is goed voor jou en voor de mensen waarmee je in contact komt. Bij elke studioles staan ook de Triage vragen. Wees eerlijk, zorgvuldig en neem geen risico. Niet voor jezelf en niet voor anderen!

Als een les vol is, kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Zodra er dan een plekje vrijkomt, krijgt de eerstvolgende op de wachtlijst een mail dat er een plekje is vrijgekomen in de studioles. Voel je je zelf niet fit, of heb je contact gehad met iemand die Corona heeft, blijf dan thuis. Je kunt dan online met de les meedoen.

Kun je niet op de aangegeven momenten, maar wil je toch graag les volgen bij Upside Down? Dan kun je dat altijd laten weten. Bij voldoende interesse breid ik het rooster graag uit met nog een uur Power, Yang & Yin, Easy Flow of Yin yoga.
Voorlopig is Aerial yoga helaas geen optie, i.v.m. de hygiëne en 1,5m voorschriften.

Wil je meer weten?

Neem contact op via chantal@upsidedownbodyandmind.com.

Samen komen we hier doorheen!

Namasté,

Chantal Rijsbergen.