Uit de doeken – 12 – Dream big!

Wat een bizarre periode is dit!

Had ik de knoop eindelijk doorgehakt om meer tijd te gaan besteden aan mijn yogalessen, wandelcoaching en behandelingen, moet ik ineens mijn ruimte uit! Er hing al een tijdje iets in de lucht, maar we werden eigenlijk steeds gerustgesteld dat het allemaal zo’n vaart niet zou lopen. We, dat zijn alle anti-kraak huurders van het pand waarin we de afgelopen 2 jaar naar volle tevredenheid hebben gezeten.

Allemaal kleine, startende ondernemers en kunstenaars bij elkaar. Mensen die hun dromen daar wilde najagen en uitvergroten. Een aantal van ons hadden tijdens deze 2 jaar al het lef gehad om definitief voor hun bedrijf te kiezen. Wauw, wat heb ik daar respect voor!

Het voordeel van anti-kraak, is dat je lage kosten hebt. Dus dat bood me de mogelijkheid om veilig te proeven aan het ZZP-bestaan. Aan het hebben van een Eigen Bedrijf. Dat klinkt als een uitdaging, dat klinkt best zwaar (vind ik dan) en dat klinkt ook als mijn droom. Maar wel een veilige droom, naast mijn vaste baan.

Dream Big! Ik hinkte steeds op twee gedachten. Ik wilde wel, maar durfde niet. Want wat als….

Tja, wat als wát?!

Mijn contract bij mijn werkgever liep eind april 2018 af. Ik had nog niets anders en met mijn onderwijsachtergrond had solliciteren naar een baan op een nieuwe school hooguit zin voor het nieuwe schooljaar. Bovendien weet ik op dat vlak inmiddels steeds beter wat ik wel en niet wil en dat maakt het er niet makkelijker op.

Dus besloot ik om de gok te wagen en mijn bedrijf sterker neer te zetten. (wel nog met onderwijsopties in het achterhoofd voor het geval dat…)

En toen… liep het ineens allemaal anders…

Half juli liep ik een pittige hamstringblessure op. Dááág Nijmeegse Vierdaagse… En rond datzelfde moment hoorden we dus dat we uit ons vertrouwde pand moesten vertrekken. Goed begin van de vakantie.

Maar, de nieuwe locatie is een feit! Upside Down Body & Mind verhuist naar Voorschoten.

Aan de Van Beethovenlaan 69b (2e etage) heb ik een fijne ruimte gevonden. De afgelopen weken is er, dankzij diverse hulptroepen, hard gewerkt om de ruimte in orde te maken. Ik ben dan ook erg blij met alle hulp die ik heb mogen ontvangen. Momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet, zodat we vanaf woensdag 19 september weer yogalessen kunnen geven op de mat en in het doek!

En… Er lopen een 2-tal heerlijke kortingsacties vanwege het feit dat ik zo blij ben met mijn nieuwe ruimte!

Om gebruik te kunnen maken van deze acties, hoef je je alleen maar aan te melden voor de Upside Down Update! Je ontvangt dan de lopende acties z.s.m. na je aanmelding in jouw inbox (of de eerste keer in de spambox) en bent vanaf dat moment ook elke maand als eerste op de hoogte van alle workshops, evenementen, acties en bijzonderheden.

Op zaterdag 6 oktober 2018 houd ik tussen 15:00 – 18:00 Open Huis in mijn ruimte. Ik nodig je van harte uit om dan de sfeer van mijn studio te komen ervaren. Tijdens het Open Huis kun je ook afspraken maken tegen de actieprijzen die in de Update gemeld worden. De speciale actieprijzen zijn alleen geldig op afspraken die tot en met 19 oktober worden besproken.

Tot snel bij Upside Down Body & Mind!